De selectiewedstrijden voor de zomer zijn bekend, deze kun je vinden onder het kopje wedstrijden --> zomer 2021

Beste Leden van de KNHS in Noord-Brabant

Wij hebben in het Regio bestuur besproken wat de mogelijkheden zijn om nog een waardig Regio en Nationaal kampioenschap te houden. Gezien de korte tijd die nog rest na de Lock down tot 9 februari en de vraag wat daarna de eventuele mogelijkheden zijn om weer wedstrijden te kunnen rijden hebben we als bestuur van de KNHS regio Noord-Brabant helaas moeten besluiten dat de Selectiewedstrijden in de 6 kringen en de Brabantse Indoor Kampioenschappen geen doorgang kunnen vinden. Ook de geplande KNHS Nederlandse Indoor kampioenschappen in Ermelo zijn afgelast.

We hadden samen met de 6 kringen een goed alternatief plan ontwikkeld om de selecties en de kampioenschappen toch te kunnen houden als we half februari weer meetmomenten of wedstrijden konden houden. Maar dat ziet er nu niet naar uit. Wij zijn nog niet klaar met Corona. En Corona nog niet met ons.

We gaan nu voor een mooi groen seizoen met meer sportmogelijkheden in de buitenlucht. En natuurlijk al vooruitkijkend naar het Brabantse Outdoor Kampioenschappen dat door de rijvereniging Sint Lambertus uit Udenhout worden georganiseerd op 17 en 18 juli 2021. Dat moet dan maar een dubbel feest worden. Hou afstand en blijf gezond.

 

Met vriendelijke groeten: Jacques van der Harst Voorzitter KNHS Regio Noord-Brabant

4 januari 2021, van de voorzitter,

Beste leden van Kring de Baronie.

Namens het bestuur wil ik jullie allen een heel goed, sportief en vooral gezond 2021 toewensen. Zoals velen zijn wij in afwachting van wat er met betrekking tot de Corona maatregelen staat te gebeuren. Mogen we eind januari onze weliswaar beperkte selectiewedstrijden voor het Brabants kampioenschap starten, worden meetmomenten weer toegestaan of blijven we langer op slot. Wij volgen het nieuws iedere dag maar vooralsnog ziet het er bedenkelijk uit. Het zou zo mooi zijn als we eindelijk onze wedstrijden weer mogen starten. Op 15 januari verwachten wij bericht vanuit de Regio met de nieuwe afspraken. Wanneer er tussentijds iets verandert houden we jullie op de hoogte dus blijf onze website in de gaten houden. Blijf goed voor jezelf en je naasten zorgen en blijf gezond. Hopelijk snel tot op een van onze wedstrijden!

Groet,

Ronald van Noesel

Hieronder vind je de selectiewedstrijden van de winter 2021, 15 januari zal vanuit de regio bekend gemaakt worden of deze door zullen gaan. Houd ook de website van de regio in de gaten.
 
 
 
Vooralsnog tellen beide wedstrijden mee.
 
Dressuur pony's      
13 en 14 feb Manege Thielen Thielen Tilburg
20 en 21 feb Lambertus Vierhoeven Udenhout
 
Dressuur paarden  
13 en 14 feb Lambertus Vierhoeven Udenhout
20 en 21 feb Klavertje Vier Buitenhorst Oosteind
 
Springen pony's  
31-Jan Julianaruiters Vierhoeven Udenhout
7-Mar Lambertus Vierhoeven Udenhout
 
Springen paarden  
30-Jan Julianaruiters Vierhoeven Udenhout
6-Mar Lambertus Vierhoeven Udenhout

Bij het springen voor paarden en pony’s klasse M, Z en ZZ behoeft men maar 1 van de selectiewedstrijden te worden gereden waarbij men niet is uitgesloten en de combinatie moet minimaal 1 winstpunt hebben in zijn of haar klasse om afgevaardigd te kunnen worden naar het kampioenschap.

In verband met de huidige corona maatregelen is de huidige selectie kalender komen te vervallen. 

KNHS heeft de indoorkampioenschappen verplaatst

 

De regio heeft besloten de Brabantse kampioenschappen te verplaatsen en vanaf januari met een schone lei te beginnen, de reeds gereden wedstrijden komen te vervallen.

KNHS kring de Baronie is achter de schermen druk bezig om nieuwe selectie wedstrijden te plannen. De wedstrijden zullen dan tussen eind januari en half maart zijn. We proberen jullie voor de feestdagen hierover te informeren.

Uiteraard alleen indien de corona maatregelen dit toestaan, 15 januari neemt de regio een beslissing hierover.

Beste verenigingen / organisaties,

 

We hebben bericht gekregen vanuit Ermelo dat het vanaf vandaag mogelijk is om wedstrijdaanvragen in te dienen via mijn KNHS, een aantal wensen vanuit de Regio / Kringbesturen kan momenteel nog niet verwerkt gaan worden maar we houden jullie aangesloten. 

Bedoeling is dat de aanvragen tot 01 december ingediend kunnen worden zodat we dan zo spoedig mogelijk de eerste conceptkalender kunnen delen met jullie, succes en een fijn weekend toegewenst en zorg dat je gezond blijft, groeten Peter Timmers

Met vriendelijke groet,

Secretariaat KNHS Regio Noord Brabant

Peter Timmers

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de berichten die wij plaatsen op de website?

Je kan je aanmelden om een mailtje te ontvangen wanneer er updates zijn.

Meldt je aan viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv aanmelden updates

 

Let op, dit mailadres wordt enkel gebruikt voor de website, alle overige zaken gaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Donderdag 24 september Algemene voor- en najaarsvergadering KNHS Kring de Baronie

 

Aanvang ALV voorjaar 20.00 uur

Aanvang ALV najaar aansluitend
Locatie Het Karrewiel in Dongen
Men kan alleen komen als men voor 20 september aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maximaal 2 personen per vereniging in verband met Covid-19. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn kan het zijn dat er maar 1 persoon per vereniging kunnen toe laten.
Let op, men krijgt altijd een bevestiging van aanmelding, indien je geen reactie hebt gehad is de mail niet binnen gekomen.
 
 

Donderdag 24 september Algemene voor- en najaarsvergadering KNHS Kring de Baronie

 

Aanvang ALV voorjaar 20.00 uur

Aanvang ALV najaar aansluitend
Locatie Het Karrewiel in Dongen
Men kan alleen komen als men voor 14 september aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maximaal 2 personen per vereniging in verband met Covid-19. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn kan het zijn dat er maar 1 persoon per vereniging kunnen toe laten.

Onder wedstrijden winter 20/21 vind je de wedstrijdaanvragen voor het indoor seizoen 2020-2021 met het verzoek deze door te sturen naar de verenigingen / organisaties, er staan in de huidige versie nog steeds fouten en kunnen nu nog zonder problemen opgelost gaan worden maar men moet dan wel de wedstrijdaanvragen controleren.


Op deze lijst staan 594 wedstrijdaanvragen verdeeld over 6 maanden en exclusief de regio kampioenschappen!

 

Het is heel belangrijk om nu nog 1x te kijken of de wedstrijdaanvragen compleet in dit overzicht staan.

  • Sommige organisaties merken op dat  ze een wedstrijd ingediend hebben voor 2 dagen maar dat de wedstrijd maar op 1 dag verschijnt in dit overzicht.
    Dit komt doordat bij het indienen van de wedstrijdaanvraag niet voor beide dagen (bijv. zaterdag en zondag) de wedstrijdrubrieken ingediend zijn.
  • Bij sommige wedstrijden ontbreekt er een kruisje in een of meer van de te verrijden rubrieken.
    Dat geeft aan dat die rubriek voor die wedstrijddag niet ingediend is als geplande wedstrijdrubriek
  • De wedstrijdaanvraag is pas afgerond als de wedstrijdaanvraag daadwerkelijk “Ingediend” is. Wij zien dat sommige wedstrijden wel aangemaakt zijn maar nog niet “Verstuurd” zijn.
    Die wedstrijden hebben dan in de bijlage de status “nieuwe organisatie”.

 

Als je bovenstaande “onvolkomenheden” zelf niet meer kunt verwerken via Mijn KNHS verzoeken wij je deze week telefonisch of per mail contact op te nemen met de KNHS om deze mutaties door te voeren.
Volgende week is de wedstrijdkalender dan definitief en zal het regio secretariaat i.o.m. de kringen doorgeven welke wedstrijden als selectie aangemerkt moeten worden.

Daarna krijgen de wedstrijdaanvragen de status “Concept” en kunnen de vraagprogramma’s volledig ingevuld worden.
Voor nieuwe wedstrijdaanvragen is daarna weer goedkeuring nodig van organisaties die op dezelfde dag een wedstrijd gepland hebben.

Pagina 1 van 4