Beste verenigingen / organisaties,

 

We hebben bericht gekregen vanuit Ermelo dat het vanaf vandaag mogelijk is om wedstrijdaanvragen in te dienen via mijn KNHS, een aantal wensen vanuit de Regio / Kringbesturen kan momenteel nog niet verwerkt gaan worden maar we houden jullie aangesloten. 

Bedoeling is dat de aanvragen tot 01 december ingediend kunnen worden zodat we dan zo spoedig mogelijk de eerste conceptkalender kunnen delen met jullie, succes en een fijn weekend toegewenst en zorg dat je gezond blijft, groeten Peter Timmers

Met vriendelijke groet,

Secretariaat KNHS Regio Noord Brabant

Peter Timmers

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de berichten die wij plaatsen op de website?

Je kan je aanmelden om een mailtje te ontvangen wanneer er updates zijn.

Meldt je aan viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv aanmelden updates

 

Let op, dit mailadres wordt enkel gebruikt voor de website, alle overige zaken gaan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Donderdag 24 september Algemene voor- en najaarsvergadering KNHS Kring de Baronie

 

Aanvang ALV voorjaar 20.00 uur

Aanvang ALV najaar aansluitend
Locatie Het Karrewiel in Dongen
Men kan alleen komen als men voor 20 september aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maximaal 2 personen per vereniging in verband met Covid-19. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn kan het zijn dat er maar 1 persoon per vereniging kunnen toe laten.
Let op, men krijgt altijd een bevestiging van aanmelding, indien je geen reactie hebt gehad is de mail niet binnen gekomen.
 
 

Donderdag 24 september Algemene voor- en najaarsvergadering KNHS Kring de Baronie

 

Aanvang ALV voorjaar 20.00 uur

Aanvang ALV najaar aansluitend
Locatie Het Karrewiel in Dongen
Men kan alleen komen als men voor 14 september aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maximaal 2 personen per vereniging in verband met Covid-19. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn kan het zijn dat er maar 1 persoon per vereniging kunnen toe laten.

Onder wedstrijden winter 20/21 vind je de wedstrijdaanvragen voor het indoor seizoen 2020-2021 met het verzoek deze door te sturen naar de verenigingen / organisaties, er staan in de huidige versie nog steeds fouten en kunnen nu nog zonder problemen opgelost gaan worden maar men moet dan wel de wedstrijdaanvragen controleren.


Op deze lijst staan 594 wedstrijdaanvragen verdeeld over 6 maanden en exclusief de regio kampioenschappen!

 

Het is heel belangrijk om nu nog 1x te kijken of de wedstrijdaanvragen compleet in dit overzicht staan.

  • Sommige organisaties merken op dat  ze een wedstrijd ingediend hebben voor 2 dagen maar dat de wedstrijd maar op 1 dag verschijnt in dit overzicht.
    Dit komt doordat bij het indienen van de wedstrijdaanvraag niet voor beide dagen (bijv. zaterdag en zondag) de wedstrijdrubrieken ingediend zijn.
  • Bij sommige wedstrijden ontbreekt er een kruisje in een of meer van de te verrijden rubrieken.
    Dat geeft aan dat die rubriek voor die wedstrijddag niet ingediend is als geplande wedstrijdrubriek
  • De wedstrijdaanvraag is pas afgerond als de wedstrijdaanvraag daadwerkelijk “Ingediend” is. Wij zien dat sommige wedstrijden wel aangemaakt zijn maar nog niet “Verstuurd” zijn.
    Die wedstrijden hebben dan in de bijlage de status “nieuwe organisatie”.

 

Als je bovenstaande “onvolkomenheden” zelf niet meer kunt verwerken via Mijn KNHS verzoeken wij je deze week telefonisch of per mail contact op te nemen met de KNHS om deze mutaties door te voeren.
Volgende week is de wedstrijdkalender dan definitief en zal het regio secretariaat i.o.m. de kringen doorgeven welke wedstrijden als selectie aangemerkt moeten worden.

Daarna krijgen de wedstrijdaanvragen de status “Concept” en kunnen de vraagprogramma’s volledig ingevuld worden.
Voor nieuwe wedstrijdaanvragen is daarna weer goedkeuring nodig van organisaties die op dezelfde dag een wedstrijd gepland hebben.

De voorlopige kalender van de Regio Noord Brabant kun je zien via  deze link

 

Kijk er als vereniging goed naar, wellicht is het beter te schuiven in je wedstrijd omdat er teveel in je buurt zijn bijvoorbeeld.

Noteer alvast in de agenda;

 

Donderdag 24 september ledenvergadering, aanvang 20.00 uur.

 

Beste Paardensportliefhebbers in Noord-Brabant,  

Na de toespraak van Mark Rutte van gisteren, zullen jullie nu allemaal weten dat alle grotere hippische evenementen tot 1 september niet meer mogelijk zijn. De Brabantse Outdoor Kampioenschappen die op 11 en 12 juli plaats zouden vinden in Udenhout zijn hierdoor niet mogelijk en worden bij deze helaas afgelast. Dit betekent ook dat de selecties voor de Outdoor Brabantse Kampioenschappen 2020 die op de kalender stonden helaas niet kunnen plaatsvinden.  

Ook gewone wedstrijden zijn nu niet toegestaan tot minimaal 20 mei. We weten natuurlijk nog niet hoe de situatie in juni zal zijn. Wij volgen hierbij de aanwijzingen van de overheid.  

Wij zijn in overleg met de KNHS in Ermelo over wat er nu gaat gebeuren met de geplande Hippiade te Ermelo in week 33. De beslissing daarover wordt voor 1 mei door de KNHS bekend gemaakt.   

We betreuren dat door de Corona crisis onze prachtige paardensport nu op een heel laag pitje staat. We hopen dat we er de komende winter een fantastisch Brabants Indoor kampioenschap 2021 van kunnen maken.  

Wij houden jullie via de Website en Facebook op de hoogte.  

Blijft gezond en houd de afstand van minimaal 1,5 meter in acht.  

Met hartelijke groeten,  

Jacques van der Harst Voorzitter KNHS Regio Noord-Brabant   

Beste ruiters en amazones van KNHS kring de Baronie,

we krijgen regelmatig vragen over de wedstrijden voor dit zomerseizoen, echter weten wij op dit moment helemaal niks, alles al afhangen wat de maatregelen worden die komende dinsdag 21 april bekend gemaakt worden.

Graag dus nog even geduld, zodra we meer weten berichten wij jullie via de website.

Groeten, 

KNHS Kring de Baronie

 

Bericht over het aanvragen van wedstrijden, zie ook mail van de regio d.d. 6 april 2020

Procedure voor samenstelling wedstrijdkalender in de regio Noord Brabant

1. Elke wedstrijdorganisatie heeft de mogelijkheid om tussen 15 april 2020 en 31 mei 2020 in Mijn KNHS zelf de gewenste wedstrijd(en) aan te vragen / op de kalender te plaatsen. In de bijlage staat vermeld hoe dit gedaan kan worden. Zijn daarover vragen dan kan de organisatie contact opnemen met de afdeling wedstrijden van de KNHS of eventueel met het wedstrijd secretariaat van de regio.

De wedstrijd verschijnt op de wedstrijdkalender met de status “In aanvraag regio”.

2. Na 31 mei wordt een totaaloverzicht met alle wedstrijdaanvragen in de regio Noord Brabant op de website van de regio gepubliceerd en met alle kringen en wedstrijdorganisaties gedeeld.

3. Wedstrijdorganisatoren hebben dan inzicht in de vergelijkbare wedstrijden die op dezelfde wedstrijddag verreden worden in de omgeving. Er is dan nog een mogelijkheid om wedstrijden te verplaatsen naar een andere datum of met andere organisaties in overleg te gaan over wie wat wanneer organiseert.

4. In de maand juni zal er regelmatig een update van de wedstrijdaanvragen gepubliceerd worden.

Het blijft de verantwoording van elke organisatie om deze update van wedstrijdaanvragen steeds kritisch te bekijken en zelf te beoordelen of aanpassing van een datum, overleg met een andere organisatie, etc. nodig is.

5. In de maand juni zullen de kringen dan ook met organisaties in overleg gaan over de selectiewedstrijden.

6. Omstreeks 1 juli 2020 wordt de wedstrijdkalender van de regio Noord Brabant definitief en zal de regiosecretaris akkoord geven op de aangevraagde wedstrijden. De ingediende aanvragen krijgen dan de status “Concept”. De wedstrijdorganisatie kan het vraagprogramma da bewerken tot de status “Goedgekeurd”.

7. De regiosecretaris geeft dan aan de KNHS alleen nog door welke wedstrijden als selectiewedstrijd aangewezen zijn en zorgt ervoor dat die organisaties alle informatie en voorwaarden krijgen die verbonden zijn aan een selectie wedstrijd.

Pagina 1 van 3