• Start
  • Nieuws
  • Kringfinale dressuur en springen 29 & 30 juni 2019
zondag, 16 juni 2019 21:50

Kringfinale dressuur en springen 29 & 30 juni 2019

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 29 & 30 juni 2019 is de laatste selectiewedstrijd van het zomerseizoen. De finale selectiewedstrijd wordt georganiseerd door ponyclub St. Jansruitertjes en de Landelijke Rijvereniging Goirle.

Tijdens deze wedstrijd gaat KNHS Kring de Baronie de kampioenen huldigen van het zomerseizoen 2019. Dit zal worden gedaan in de springring en deze is te pony/paard. Wanneer je liever niet met je paard komt verwachten wij je wel in tenue bij deze huldiging. De tijden van de huldigingen zullen vermeld worden op de startlijst. Ben je onverhoopt niet aanwezig bij deze wedstrijd maar ben je wel kampioen, dan mag iemand anders je prijs komen halen, mits dit van te voren wordt door gegeven aan het bestuur.

 

Wij wensen iedereen veel succes op deze wedstrijd.

De afvaardiging voor de Brabantse Kampioenschappen wordt op 2 juli bekend gemaakt via de website. Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de Brabantse kampioenschappen dan jezelf graag even afmelden bij het secretariaat van de kring. (dit gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Lees 200 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.