zondag, 17 januari 2021 18:30

Geen BK en NK indoor 2021

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Beste Leden van de KNHS in Noord-Brabant

Wij hebben in het Regio bestuur besproken wat de mogelijkheden zijn om nog een waardig Regio en Nationaal kampioenschap te houden. Gezien de korte tijd die nog rest na de Lock down tot 9 februari en de vraag wat daarna de eventuele mogelijkheden zijn om weer wedstrijden te kunnen rijden hebben we als bestuur van de KNHS regio Noord-Brabant helaas moeten besluiten dat de Selectiewedstrijden in de 6 kringen en de Brabantse Indoor Kampioenschappen geen doorgang kunnen vinden. Ook de geplande KNHS Nederlandse Indoor kampioenschappen in Ermelo zijn afgelast.

We hadden samen met de 6 kringen een goed alternatief plan ontwikkeld om de selecties en de kampioenschappen toch te kunnen houden als we half februari weer meetmomenten of wedstrijden konden houden. Maar dat ziet er nu niet naar uit. Wij zijn nog niet klaar met Corona. En Corona nog niet met ons.

We gaan nu voor een mooi groen seizoen met meer sportmogelijkheden in de buitenlucht. En natuurlijk al vooruitkijkend naar het Brabantse Outdoor Kampioenschappen dat door de rijvereniging Sint Lambertus uit Udenhout worden georganiseerd op 17 en 18 juli 2021. Dat moet dan maar een dubbel feest worden. Hou afstand en blijf gezond.

 

Met vriendelijke groeten: Jacques van der Harst Voorzitter KNHS Regio Noord-Brabant

Lees 569 keer Laatst aangepast op zondag, 17 januari 2021 18:35

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.