woensdag, 24 juni 2020 23:02

Kalender winter 20/21

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Onder wedstrijden winter 20/21 vind je de wedstrijdaanvragen voor het indoor seizoen 2020-2021 met het verzoek deze door te sturen naar de verenigingen / organisaties, er staan in de huidige versie nog steeds fouten en kunnen nu nog zonder problemen opgelost gaan worden maar men moet dan wel de wedstrijdaanvragen controleren.


Op deze lijst staan 594 wedstrijdaanvragen verdeeld over 6 maanden en exclusief de regio kampioenschappen!

 

Het is heel belangrijk om nu nog 1x te kijken of de wedstrijdaanvragen compleet in dit overzicht staan.

  • Sommige organisaties merken op dat  ze een wedstrijd ingediend hebben voor 2 dagen maar dat de wedstrijd maar op 1 dag verschijnt in dit overzicht.
    Dit komt doordat bij het indienen van de wedstrijdaanvraag niet voor beide dagen (bijv. zaterdag en zondag) de wedstrijdrubrieken ingediend zijn.
  • Bij sommige wedstrijden ontbreekt er een kruisje in een of meer van de te verrijden rubrieken.
    Dat geeft aan dat die rubriek voor die wedstrijddag niet ingediend is als geplande wedstrijdrubriek
  • De wedstrijdaanvraag is pas afgerond als de wedstrijdaanvraag daadwerkelijk “Ingediend” is. Wij zien dat sommige wedstrijden wel aangemaakt zijn maar nog niet “Verstuurd” zijn.
    Die wedstrijden hebben dan in de bijlage de status “nieuwe organisatie”.

 

Als je bovenstaande “onvolkomenheden” zelf niet meer kunt verwerken via Mijn KNHS verzoeken wij je deze week telefonisch of per mail contact op te nemen met de KNHS om deze mutaties door te voeren.
Volgende week is de wedstrijdkalender dan definitief en zal het regio secretariaat i.o.m. de kringen doorgeven welke wedstrijden als selectie aangemerkt moeten worden.

Daarna krijgen de wedstrijdaanvragen de status “Concept” en kunnen de vraagprogramma’s volledig ingevuld worden.
Voor nieuwe wedstrijdaanvragen is daarna weer goedkeuring nodig van organisaties die op dezelfde dag een wedstrijd gepland hebben.

Lees 566 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.