dinsdag, 11 februari 2020 21:41

Vacature bestuurslid

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vacature bestuurslid, bestuur Kring de Baronie

 

In verband met het vertrek van een van onze bestuursleden, Rene Otten, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid.

Wij zoeken hiervoor iemand die bij voorkeur:

· betrokken is bij de sport in de volle breedte.

Als je dit aanspreekt en je beschikt over de juiste kennis en kwaliteit, meldt je dan aan als:

Kandidaat bestuurslid, bestuur Kring de Baronie

Stuur een e-mail met motivatie naar de voorzitter van de Kring, Ronald van Noesel email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na ontvangst van je aanmelding nodigen we je uit voor een gesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt je vervolgens voorgedragen op de algemene ledenvergadering in het voorjaar waar de leden hun stem kunnen uitbrengen vóór of tegen de aanstelling.

Conform de statuten, art 10 lid 2.a, kunnen door het Kringbestuur, door ten minste drie Lokale Verenigingen gezamenlijk schriftelijk kandidaten worden voorgedragen voor elke vacature afzonderlijk waarop de naam of namen van de kandidaten voor die vacature zijn vermeld. Kandidaten kunnen worden gesteld tot vier weken voor de dag van de Kringvergadering waarin de benoeming aan de orde komt.

Indien je meer wilt weten over deze functie dan kan je contact opnemen met Ronald van Noesel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lees 611 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.