zondag, 09 februari 2020 20:07

Vacature penningmeester

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vacature Penningmeester, bestuur Kring de Baronie

 

Voor ons 5-koppig bestuur zoeken we een enthousiaste en deskundige persoon die de taak van Penningmeester op zich wil nemen.

Wij zoeken hiervoor iemand die bij voorkeur:

· financieel technische ervaring heeft, bestuurlijke ervaring is een pré

· betrokken is bij de sport in de volle breedte, zowel de recreatieve sport als de wedstrijdsport

Als je dit aanspreekt en je beschikt over de juiste kennis en kwaliteit, meldt je dan aan als:

Kandidaat Penningmeester, bestuur Kring de Baronie

Stuur een e-mail met motivatie naar de voorzitter van de Kring, Ronald van Noesel email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na ontvangst van je aanmelding nodigen we je uit voor een gesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt je vervolgens voorgedragen op de algemene ledenvergadering in het voorjaar waar de leden hun stem kunnen uitbrengen vóór of tegen de aanstelling.

Conform de statuten, art 10 lid 2.a, kunnen door het Kringbestuur, door ten minste drie Lokale Verenigingen gezamenlijk schriftelijk kandidaten worden voorgedragen voor elke vacature afzonderlijk waarop de naam of namen van de kandidaten voor die vacature zijn vermeld. Kandidaten kunnen worden gesteld tot vier weken voor de dag van de Kringvergadering waarin de benoeming aan de orde komt.

Indien je meer wilt weten over deze functie dan kan je contact opnemen met Ronald van Noesel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lees 601 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.